Bericht versturen
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Kwaliteitscontrole
Huis >

Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole
Contacten
Contacten: Mr. Wei.feng
Fax: 86-18823383970
Contact nu
Post ons
Certificaten
QC Profiel

Stroom van het terugvloeiend solderen
Inspectie van de afdrukkwaliteit inspectie van de gedrukte pcb (inspecteer de afdrukkwaliteit, en er mag geen ontbrekende afdrukken, afdrukken offset, enz.)
SMT-kwaliteitsinspectie (controle van de kwaliteit van de plaatsing van onderdelen en correctie van gebreken)

Bij de eerste inspectie van het onderdeel worden de onderdelen gecontroleerd (controle van de parameters, specificaties, polariteitsprocesvereisten, enz.) van alle gemonteerde onderdelen volgens de procesinstructies.Het eerste stuk kan in serie worden geproduceerd nadat het eerste stuk is bevestigd OK)
Geautomatiseerde optische inspectie door AOI (gebruik AOI voor terugvloeiend solderen of harden van producten met behulp van optische contrastinspectie. Nadat gebrekkige producten moeten worden gerepareerd, opnieuw AOI-inspectie uitvoeren)

De processtroom van de SMT-plaatsingsmachine is relatief ingewikkeld.en vervolgens plaatsen in de door het systeem ingestelde aangewezen positieAls we een volledig automatische en intelligente plaatsing willen bereiken, moeten we de mogelijkheid hebben om de machine te verplaatsen.we kunnen de volgende methoden gebruiken om te werken.

De basisprocesstroom van de SMT-plaatsmachine
1- Systeeminstelling: instellen van alle parameters die we nodig hebben om in het plaatsing machine systeem, die nauwkeurig moeten zijn.

2. PCB-laden: het PCB-bord dat we moeten monteren wordt automatisch geladen via de automatische board-laadmachine; op deze manier,Het PCB-bord dat we moeten monteren wordt automatisch overgebracht naar de werkbank van de plaatsingsmachine en automatisch geplaatst op het systeem in het coördinatenstelsel

3. Pick and place: De voeder van de plaatsingsmachine levert de componenten (materialen) die wij vooraf hebben voorbereid aan de plaatsingsmachine.De plaatsingsmachine vangt de huidige positie van het onderdeel vast via het positioneringssysteemHet middelpunt van het onderdeel komt overeen met de middenpositie die door het systeem is ingesteld (X-as, Y-as samenvallen),en ten slotte is het origineel nauwkeurig gemonteerd op deze positie.

4. PCB lossen: Wanneer onze huidige PCB boards zijn allemaal gemonteerd,zij worden automatisch van de plaatsingsmachine naar de volgende positie overgebracht via de automatische losmachine voor latere bewerkingen, en op dit moment, de automatische laden in de voorkant van de plaatsing machine De board machine zal ook de nieuwe PCB bord aan de plaatsing machine

5. zijde-schermdruk: het effect ervan is het afdrukken van soldeerpasta of plaklijm op de PCB-pads om de soldering van onderdelen voor te bereiden.De gebruikte apparatuur is een schermprinter (schermprinter), gelegen in de voorhoede van de SMT-productielijn.

6. Dispensing: Het is om de lijm naar de vaste positie van het PCB te richten, en het belangrijke effect is om de componenten op het PCB te verstevigen.gelegen aan de voorzijde van de SMT-productielijn of voor de inspectieapparatuur.

 

Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0