Bericht versturen
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Kwaliteitscontrole
Huis >

Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole
Contacten
Contacten: Mr. Wei.feng
Fax: 86-18823383970
Contact nu
Post ons
Certificaten
QC Profiel

Terugvloeiing het solderen procédé stroom
De drukkwaliteitscontrole inspecteert gedrukte PCB (inspecteer de drukkwaliteit, en er moeten geen ontbrekende druk, drukcompensatie, enz. zijn)
SMT-kwaliteitscontrole (de plaatsingskwaliteit van de controlecomponent, en correcte tekorten)

De eerste stukinspectie controleert de componenten (controleer de de parameters, de specificaties, vereisten van het polariteitsproces, enz. van alle opgezette componenten volgens de procesinstructies. Het eerste stuk kan worden in massa geproduceerd nadat het eerste stuk O.K. wordt bevestigd)
AOI automatiseerde optische inspectie (gebruik AOI voor terugvloeiing die of producten solderen genezen die optische contrastinspectie gebruiken. Nadat de producten met gebreken moeten worden hersteld, AOI-inspectie opnieuw uitvoeren)

De processtroom van de SMT-plaatsingsmachine is vrij ingewikkeld. Simpel gezegd, is het het proces om plaatsingstechnologie te gebruiken om de componenten uit zijn verpakkende structuur, en toen plaatsing in de aangewezen die positie te verwijderen door het systeem wordt geplaatst. Vele fabrikanten van de plaatsingsmachine zullen eenvoudige handhulpmiddelen of eenvoudige mechanische apparaten voor handplaatsing gebruiken. Als wij volledig automatische en intelligente plaatsing willen bereiken, kunnen wij de volgende methodes gebruiken om te werken.

De basisprocesstroom van SMT-plaatsingsmachine
1. Systeem die plaatsen: Opstelling alle parameters die wij hebben moeten om het systeem van de plaatsingsmachine invullen, dat nauwkeurig moet zijn.

2. PCB-lading: PCB schepen wij moeten in opzetten automatisch wordt geladen door de automatische raadslaadmachine; op deze wijze, de PCB-raad die wij hebben moeten om opzetten automatisch zullen overgebracht worden naar de werkbank van de plaatsingsmachine en automatisch zullen geplaatst worden aan het systeem in het gecoördineerde systeem

3. Oogst en plaats: De voeder van de plaatsingsmachine verstrekt de componenten (materialen) wij vooraf aan de plaatsingsmachine voorbereidingen hebben getroffen. De plaatsingsmachine vangt de huidige componentenpositie door het plaatsende systeem, en zuigt dan de component door de zuigingspijp. Dan die is het centrum van de component samenvallend met de centrumpositie door het systeem wordt geplaatst (x-As, valt de y-As) samen, en definitief wordt origineel nauwkeurig opgezet in deze positie.

4. PCB die leegmaken: Wanneer onze huidige PCB-raad allen wordt opgezet, zullen zij automatisch overgebracht worden van de plaatsingsmachine in de volgende positie door de automatische het leegmaken machine voor verdere verrichtingen, en op dit ogenblik, de automatische lading voor de plaatsingsmachine de raadsmachine ook de nieuwe PCB-raad aan de plaatsingsmachine zal verstrekken

5. Serigrafiedruk: zijn effect moet soldeerseldeeg of flardlijm op de PCB-stootkussens drukken op het solderen van componenten voor te bereiden. Het gebruikte die materiaal is een machine van de het schermdruk (de machine van de het schermdruk), bij het front van de SMT-productielijn wordt gevestigd.

6. Het uitdelen: Het moet de lijm aan de stevige positie van PCB richten, en zijn belangrijk effect moet de componenten op PCB hard maken. Het gebruikte die materiaal is een automaat, bij het front van de SMT-productielijn of voor het inspectiemateriaal wordt gevestigd.

 

Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0