Bericht versturen
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Laatste zaak van het bedrijf over Ken je de Samsung Decan S1 pick and place machine?
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Wei.feng
Fax: 86-18823383970
Contact nu
Post ons

Ken je de Samsung Decan S1 pick and place machine?

2024-04-18
 Latest company case about Ken je de Samsung Decan S1 pick and place machine?
Ken je de Samsung Decan S1 pick-and-place machine?
 
The Samsung Decan S1 pick and place machine is a state-of-the-art equipment used in the electronics manufacturing industry for high-speed and high-precision component placement on printed circuit boards (PCBs)De machine wordt geproduceerd door Samsung, een toonaangevende leverancier van elektronica.
 
Belangrijkste kenmerken en functies van de Samsung Decan S1 pick and place machine zijn:
 
1. Hoge snelheidsplaatsing: De machine is ontworpen om componenten op PCB's te plaatsen met een hoge snelheid, waardoor de productie-efficiëntie en de doorvoer worden verhoogd.
 
2. Hoog nauwkeurige plaatsing: De Samsung Decan S1 pick and place machine biedt een hoge precisie van de plaatsing van componenten, waardoor nauwkeurige positionering en uitlijning op het PCB.
 
3. Visie­systeem: De machine is uitgerust met een visie­systeem waarmee zelfs kleine en complexe onderdelen met hoge nauwkeurigheid kunnen worden herkend en uitgelijnd.
 
4- Multifunctionaliteit: de pick and place machine kan een breed scala aan componenten verwerken, met inbegrip van verschillende groottes, vormen en soorten,het veelzijdig maken voor verschillende elektronische assemblagevereisten.
 
5. Gebruikersvriendelijke interface: De machine beschikt over een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee operators het plaatsingsproces gemakkelijk kunnen programmeren en controleren.
 
Om de Samsung Decan S1 pick-and-place-machine te kunnen gebruiken, moeten de gebruikers de machine eerst instellen volgens de specifieke PCB-opmaak en -componentvereisten.Dit omvat het programmeren van de componenten plaatsing sequentie, het instellen van de instellingen van het visie­systeem en het kalibreren van de machine voor een nauwkeurige plaatsing.
 
Tijdens de werking haalt de machine onderdelen van voeders op met vacuümspuiten en plaatst deze nauwkeurig op de aangewezen plaatsen op het PCB.Het gezichtssysteem zorgt voor een nauwkeurige uitlijning en plaatsing van de onderdelen, terwijl de hogesnelheidsmogelijkheden van de machine bijdragen tot het optimaliseren van de productie-efficiëntie.
 
Regelmatig onderhoud en kalibratie van de pick-and-place machine zijn essentieel om optimale prestaties en nauwkeurigheid bij de plaatsing van de onderdelen te garanderen.De Samsung Decan S1 pick and place machine is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor elektronicafabrikanten die een snelle en precieze plaatsing van componenten op PCB's willen bereiken.
 
laatste bedrijfscasus over Ken je de Samsung Decan S1 pick and place machine?  0laatste bedrijfscasus over Ken je de Samsung Decan S1 pick and place machine?  1laatste bedrijfscasus over Ken je de Samsung Decan S1 pick and place machine?  2