Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Wei.feng

Telefoonnummer : +86 18823383970

WhatsApp : +8618823383970

Free call

De Lage Hoogte Hoogste Shell van de terugvloeiingsoven w/New

June 28, 2022

Onze Nieuwe MK7-Terugvloeiingsoven is de Oven van de de Convectieterugvloeiing van SMT van de Wereld Beste voor hoog-Productietoepassingen
Dit nieuwe platform van de terugvloeiingsoven hervormt de industrie met verscheidene nieuwe grond brekende ontwerpen en neemt alle klantenverzoeken om lager Deltat, verminderde stikstofconsumptie en uitgebreide PM in een nieuw laag hoogtepakket dat op het gemakkelijk maakt om over de productievloer te zien.

 

1. De hoogste Oven van de Opbrengstterugvloeiing!
2. Laagste Deltat op de raad
3. Laagste Stikstof & Elektrogebruik!
4. Vrij onderhoud!
5. NIETIGE Vrije Terugvloeiingsoven – met Vacuümoptie
6. Industrie 4,0 Verenigbaarheid
7. Geïntegreerde Cpk-software gratis!

 

De Lage Hoogte Hoogste Shell van de terugvloeiingsoven w/New
Nieuwe lage hoogte hoogste shell verleent veel gemakkelijkere toegang voor de exploitanten van de terugvloeiingsoven. Alle huiden hebben dubbele isolatie om tot 10-15% in terugvloeiing het solderen energieverlies op te slaan.

 

INDUSTRIE 4,0 Compatibele Terugvloeiingsoven
Internet van Productie (IoM) — Slimme fabrieken, intelligente machines en genetwerkte processen door het gebruik van cyber-fysieke systemen.

De verbeterde lage module van de hoogteverwarmer voorziet laagste Deltats op de terugvloeiingsoven van betere luchtstroom en uniformiteit! Het Eenvormige Gasbeheersysteem elimineert „netto stroom“ die in de verminderingen van de stikstofconsumptie van tot 40% resulteert! De nieuwe halfronde verwarmer is robuuster en efficiënt met veel langer leven.

 

Revolutionair LUF Beheersysteem
Onze terugvloeiingsoven heeft een revolutionair systeem van de stroominzameling dat de stroom in collectie kruiken opsluit die gemakkelijk kunnen worden verwijderd en worden vervangen terwijl de terugvloeiings solderende oven loopt – doos van de de stroomfiltratie van besparings heeft de tijdrovende P.M. The nieuwe ook geen risico van stroom die voor een P.M.-interval belemmeren op langere termijn. Bovendien, beperkt ons merkgebonden stroom-Vrij Grillsysteem het stroomresidu op de koelgrills die het Heller-systeem geven van de terugvloeiingsoven de hoogste productie van om het even welke oven opbrengt!

 

laatste bedrijfsnieuws over De Lage Hoogte Hoogste Shell van de terugvloeiingsoven w/New  0

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in