Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Wei.feng

Telefoonnummer : +86 18823383970

WhatsApp : +8618823383970

Free call

SMD-de Machine van PCB automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine

April 24, 2022

De Machine van PCB van AC220V SMD automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine

 

SAKI tweede AOI BF-planeet-X II
Voor m-Grootte raad, dit heeft gealigneerd, hoge snelheid, ruimtebesparend model, bij slechts brede 60cm, de kleinste voetafdruk in zijn klasse. Het behandelt raad van 330x250mm en tast hen in slechts 4 seconden af.

 

BF-PLANEET XII
Door groot telecentric lens optisch systeem aan te wenden, voorziet BF-planeet-Xii nauwkeurige en stabiele inspectieresultaten van 10um-resolutie. De machines verbeteren helderheid over de gehele steekproef en compenseren positieaberratie in realtime terwijl het beeld wordt afgetast, dat na verloop van tijd zal bijdragen tot een stabiel weergavevermogen. Bovendien zijn een verscheidenheid van algoritmen en verlichtingstypes beschikbaar om een brede waaier van inspectievereisten in de industrie te behandelen.
De veelvoudige gegevens behandelingsmogelijkheden worden verstrekt zoals omschakelingsmontages door streepjescodelezing en gegevensoutput aan de gegevensserver van klanten om lijn aan vereisten buigzaam het hoofd te bieden.

 

Het Systeem van de hoge Resolutieweergave
Met een superieure resolutie van 10μm en de kleurenccd camera van de aftastenlijn, leveren BF-planeet-Xii nauwkeurige en stabiele inspectieresultaten op. Soldeer filets op zo kleine componenten aangezien de hoogte - de dichtheid zette 01005(0402) spaander op, evenals wordt IC met 0.4mm hoogtelood gemakkelijk geïnspecteerd en geanalyseerd.


Hoge Productie

BF-planeet-xii heeft het originele afwisselende aftasten sys van Saki tem dat vangst verscheidene verlichtingsbeelden in één aftasten ning. De pas ontwikkelde kleur die systeem vangen laat toe om aftastensnelheid tweemaal sneller te maken dan vorig model. Het vergt slechts 9 seconden om m-Grootte raad te vangen [250mm
× 330mm]. De algemene tacttijd met inbegrip van inspectie is ook gekomen dramatisch verkort.
Voordeel van de Visuele Inspectie van het Lijnaftasten

laatste bedrijfsnieuws over SMD-de Machine van PCB automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine  0
laatste bedrijfsnieuws over SMD-de Machine van PCB automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine  1
laatste bedrijfsnieuws over SMD-de Machine van PCB automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine  2laatste bedrijfsnieuws over SMD-de Machine van PCB automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine  3
laatste bedrijfsnieuws over SMD-de Machine van PCB automatiseerde Optische Inspectie Saki AOI Machine  4
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in